7. února 2024

Dny otevřených dveří ve společnosti Mazak – Úspěšná prezentace inovací v oboru obráběcí techniky

Dny otevřených dveří ve společnosti Mazak přilákaly pozornost široké veřejnosti a byly výrazným úspěchem pro všechny zúčastněné. Společnost Mazak, přední světový výrobce obráběcích strojů, představila ve svém technologickém centru v Jažlovicích několik svých nejnovějších strojů, které byly vystaveny na nedávném veletrhu EMO 2023.

29. června 2023

Mazak hostí žáky místních základních škol ve finále soutěže STEM Challenge

Společnost Yamazaki Mazak hostila více než 80 žáků základních škol z celého hrabství Worcestershire, kteří předvedli své inovativní myšlení ve finále soutěže 2023 Primary STEM challenge.

13. června 2023

Společnost Mazak představí na veletrhu EMO 2023 celkovou vizi pokročilé výroby

The Yamazaki Mazak exhibition stand at EMO 2023 will showcase a total vision for modern machining that will enable machine users from across Europe to drive productivity and profitability.

19. května 2023

Pochopení použití plynů při laserovém řezání: kyslík, dusík a směsi plynů

Při laserovém řezání se k usnadnění řezání používají plyny, jako je kyslík, dusík nebo jejich směs. Laserový paprsek materiál zahřívá, zatímco plyn odstraňuje roztavenou látku, čímž vzniká čistý řez.